• Gierkink Machine Techniek

    Gierkink Machine Techniek

video

Mogelijkheid om in één werkgang bomen te zagen, te versnipperen en te transporteren

Bekijk video

Alleen originele grijperfunctie benodigd

Geen elektrische besturing nodig

Brede inzetbaarheid machine m.b.v. snelwissel

Boom transport

Boom transport

Bent u op zoek naar een efficiënte manier van boom transport? Dan is ...

Lees meer
Bomen snoeien

Bomen snoeien

Lees meer
Houtversnipperaar

Houtversnipperaar

Lees meer

Bekijk onze referenties

Gierkink/Magni: de eerste velkop met CE keurmerk

Gierkink/Magni: de eerste velkop met CE keurmerk

Snoeien bij hoogspanningsmasten

Freischneiden unter Starkstrom

Hoger, Groter, Gierkink

Ponsse Buffalo

Bermonderhoud

Forst & Technik november 2013

Gierkink Machine Techniek

Gierkink Machine Techniek staat voor kwaliteit en productiviteit. In 1998 startte Michel Gierkink met bosbouwmechanisatiebedrijf Gierkink Machine Techniek. Daarmee richtten we ons op de onderhoud en reparaties van bosbouwmachines en versnipperaars. Met onze jarenlange ervaring in de bosbouw weten we wat er in de markt leeft en wat klanten vragen.

Snelheid en efficiency in bosbouw

Productontwikkeling gebeurt bij Gierkink Machine Techniek vanuit de praktijk. De ontwikkeling van de velkop GMT 035 en de snelwissel GMT C10 zijn een antwoord op meer efficiency en snelheid in de bosbouw. Onze belangrijkste doelstelling is dat onze producten een toegevoegde waarde hebben voor de gebruiker.

Begin 2013 is het bedrijf opgesplitst in Gierkink Machine Service B.V. en Gierkink Machine Techniek B.V. De servicetak is verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van bosbouwmachines en versnipperaars. Met een volledig ingerichte werkplaats, twee monteurs en twee servicebussen kunnen we onderhoud en reparaties zorgvuldig uitvoeren. Bovendien is Gierkink Machine Service dealer voor de Gierkink Machine Techniek producten in Nederland.

Geinteresseerd in één van onze producten? Kijk voor een dealer bij u in de buurt. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.